domingo, 19 de mayo de 2013

"Un altre model de CEUAB és possible"


Les persones d'AccióUAB participants de l'òrgan es pronuncien pel que fa al canvi de candidatura:

Les candidatures de consens sempre són més fortes; de la mateixa manera, les candidatures col•lectives són més fortes que les individuals. I cal dir que nosaltres volíem un CEUAB amb una comissió permanent tant forta i consensuada com fos possible.

Partint d’aquests elements, vàrem intentar organitzar-nos i fer una candidatura unitària amb gent que compartís diferents punts de vista sobre com s’ha de construir i fer funcionar el CEUAB. Després d’haver arribar a un primer acord, ens en fem enrere . 

Això és degut a que no podem seguir en la línia política que sembla que vol marcar la comissió permanent. La Universitat Autònoma de Barcelona és una Universitat gran, diversa, plural... i el CEUAB ha de representar i emmirallar-se d’aquesta realitat. Volem un CEUAB que coordini els i les estudiants escollits en els diversos òrgans corresponents de les seves facultats i que les uneixi a tots i totes sota un mateix paraigües d’objectius. No es tracta de competir ni de crear rivalitats, sinó de buscar el consens i assolir millores en la vida de l’estudiantat. És aquest motiu el que ens empeny a crear una candidatura alternativa, perquè creiem que un altre model de CEUAB és possible i volem lluitar-hi. En el nostre programa marquem totes les línies que creiem que s’han de traçar perquè això passi.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario