viernes, 28 de febrero de 2014

27F: Defensem l'educació pública catalana

Ahir, dijous 27 de febrer, milers d’estudiants vam buidar les aules per sortir al carrer i defensar l’educació pública catalana. La plataforma sindical Acció UAB va participar i convocar de la concentració de les 12 a pl. Universitat, conjuntament amb d’altres organitzacions sindicals.
De seguida que la plaça es va anar omplint, la concentració va donar pas a una manifestació que va recorrer el carrer de Pelai, la plaça de Catalunya, i a la plaça Urquinaona, on el portaveu d’Acció UAB va poder dirigir unes paraules als manifestants. Després va girar per recorrer la Via Laietana fins la plaça de Ramon Berenguer IV, on Oriol Recasens, membre d’Acció UAB i afiliat de l’AJEC, va fer la lectura del manifest.
Unes 2000 persones van acompanyar-nos en una protesta pacífica però carregada de crítica cap a els governs que preten desmantellar l’educació pública catalana.
Des d'Acció UAB volem agraïr a totes aquelles organitzacions i persones que van secundar i participar de la manifestació d'ahir, perquè sense elles no hagués estat possible!


A les Aules i al carrer,
DEFENSEM LA UNIVERSITAT PÚBLICA CATALANA!

No hay comentarios:

Publicar un comentario