martes, 19 de noviembre de 2013

20N: Concentració contra la LOMCE a la seu del PP

Com ja portem denunciant el conjunt de la comunitat educativa massa temps, la Ley Orgànica para la Mejora de la Calidad Educativa, aprovada el passat 10 d'octubre, posa en escac el sistema educatiu català. Demà 20 de novembre, aquesta llei passa a tràmit pel senat, on, previsiblement, el Partit Popular tombarà totes les esmenes.
Aquesta llei posa en escac el model d'equitat de l'ensenyament universitari, elimina el model d'accés a la universitat (les PAU) i en contraposició dóna llibertat a les Universitats per definir el perfil d'estudiants que volen que accedeixi a la mateixa, ignorant el factor de la igualtat d'oportunitats.
Considerant que l'educació és la base de la societat, creiem que cap agent d'aquesta ha de restar impassible davant de l'atac més mortífer que mai hem patit. Així doncs, nosaltres, els i les estudiants universitàries no podem acceptar quedar al marge de les mobilitzacions i hem de ser els capdavanters de la lluita per defensar el que en definitiva és el nostre futur!!!
Per això ens sentim convocats demà 20 de novembre a les 18h davant de la seu del Partit Popular a Barcelona, al carrer Urgell 249, per protestar contra aquesta llei retrograda i demanar-ne la retidara!

Junt per una educació pública, catalana i de qualitat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario