lunes, 18 de noviembre de 2013

Eleccions a la Junta de la Facultat de Ciències i la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia

Aquesta setmana, els i les estudiants de dues facultats de la UAB tenen cita amb la democràcia i la representació estudiantil: les eleccions a la junta de facultat.
Aquestes eleccions són per votació electrònica, i per llistes obertes i desbloquejades.
A la Facultat de Ciències, les votacions han començat avui, 18 de novembre, a les 10h del matí, i finalitzaran demà 19 de novembre a les 16h.
A la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia, la jornada electoral començarà dimecres 20 a les 10h, i es mantindrà oberta fins el dijous 21 a les 16h de la tarda.
L'escritini d'ambdues eleccions es durà a terme en tancar-se les votacions, i els resultats seran públics el mateix dia a les 16.05h.

Per votar, només heu d'accedir a la següent web:
Haureu de clicar a la votació de la vostra facultat i identificar-vos amb el vostre NIU i contrasenya. Llavors haureu de seleccionar tots aquells candidats que voleu que us representin a la junta de la facultat. Per finalitzar la votació, l'haureu de confirmar, sinó, el vot no serà comptat!

La setmana vinent, la Facultat de Ciències de la Comunicació també està cridada a les urnes electròniques per a triar els representants dels estudiants a la junta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario